Frisse Blikken ondersteunt organisaties met moderne uitdagingen door het inzetten van jonge, slagvaardige professionals met ondernemingsdrang.

Als Frisse Blikker kijk je met verwondering en nieuwsgierigheid naar de wereld om je heen. De wereld van grote organisaties die te maken hebben met moderne uitdagingen. Een wereld die vraagt om vernieuwing.

Wij helpen om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en beter aan te sluiten bij de consument, medewerker en omgeving van vandaag de dag. Dat is onze manier van denken, leven en werken.

Organisaties kunnen bij ons terecht met vragen over onder andere het nieuwe werken, new generation marketing, social media, flexibilisering, serious gaming en arbeidsmarktcommunicatie. Uitdagingen waar Frisse Blikkers uit de nieuwe generatie bij kunnen helpen. Frisse Blikkers zijn jonge slagvaardige professionals, die schreeuwen om Vrijheid, Verantwoordelijkheid en Vertrouwen en ondernemerschap in het bloed hebben zitten.

Bij ons krijgen jonge starters de kans om de kennis, ervaring en het netwerk op te doen die nodig zijn om uiteindelijk succesvol zelfstandig ondernemer te worden.

Voor meer informatie kijk op de website http://www.frisseblikken.com/