ormit logo NIEUW Ambieer je een uitdagende managementloopbaan? Dan ben je er niet met alleen een academische studie. Want écht goed managen leer je niet uit boeken, maar in de praktijk. Bij een toporganisatie die jouw mogelijkheden net zo serieus neemt als jij jouw kwaliteiten. Bij ORMIT dus.

ORMIT biedt gedreven jonge academici een unieke kans in korte tijd uit te groeien tot managers van niveau en op niveau. Het tweejarig Multicompany Programma richt zich op jonge academici met 0-2 jaar werkervaring, die de potentie hebben snel een managementrol te vervullen. Door middel van een gedegen assessment selecteert ORMIT gedreven talenten met managementambities en -kwaliteiten. Naast het uitvoeren van projecten bij verschillende participanten uit het ORMIT-netwerk volg je een intensief programma van opleiding, individuele coaching en intervisie. Dit is een integrale aanpak waarbij de trainee zich in een periode van twee jaar op persoonlijk en professioneel vlak ontwikkelt tot een topmanager van de toekomst. De organisaties waar ORMIT’ers aan de slag gaat zijn zeer uiteenlopend. Zo maak je niet alleen kennis met verschillende managementdisciplines, maar ook met diverse bedrijfsculturen. Kennis die je uiteindelijk in staat stelt een heel bewuste keuze te maken voor de richting én het bedrijf dat het beste bij jouw mogelijkheden en ambities past. ORMIT is ervan overtuigd dat de kwaliteit van huidig en toekomstig management dé kritische succesfactor is voor organisaties.

In een turbulente omgeving worden steeds hogere eisen gesteld aan leiderschap en management. Met het oog op succesvolle continuïteit van een organisatie, is het aantrekken van talentvolle managers en het ontwikkelen van het aanwezige management van essentieel belang. Door de brede expertise die ORMIT heeft opgedaan met het effectief ontwikkelen van management mag ORMIT zich met recht dé Management Development Specialist noemen. ORMIT werkt samen met een groot aantal organisaties uit verschillende sectoren, is opgericht in 1994 en heeft inmiddels circa 130 mensen in dienst. Enkele participanten binnen het ORMIT-netwerk zijn: ABN AMRO, Alliander, ANWB, ASML, Belastingdienst, Dela, DSM, Dura Vermeer, GVB, KWF, Nike, Nuon, NS, Ordina, Philips, Pon, Rabobank, RDW, Shell, War Child, etc.

ormit_logo_site ORMIT. DEDICATED TO MAKING THE MOST OF YOUR TALENT. Ambieer je een uitdagende managementloopbaan? Dan ben je er niet met alleen een academische studie. Want écht goed managen leer je niet uit boeken, maar in de praktijk. Bij een toporganisatie die jouw mogelijkheden net zo serieus neemt als jij jouw kwaliteiten. Bij ORMIT dus. ORMIT biedt gedreven jonge academici een unieke kans in korte tijd uit te groeien tot managers van niveau en op niveau. Het tweejarig Multicompany Programma richt zich op jonge academici met nul tot drie jaar werkervaring, die de potentie hebben snel een managementrol te vervullen. Door middel van een gedegen assessment selecteert ORMIT gedreven talenten met managementambities en -kwaliteiten. Naast het uitvoeren van projecten bij verschillende participanten uit het ORMIT-netwerk volg je een intensief programma van opleiding, individuele coaching en intervisie.

Dit is een integrale aanpak waarbij de trainee zich in een periode van twee jaar op persoonlijk en professioneel vlak ontwikkelt tot een topmanager van de toekomst. De organisaties waar ORMIT’ers aan de slag gaat zijn zeer uiteenlopend. Zo maak je niet alleen kennis met verschillende managementdisciplines, maar ook met diverse bedrijfsculturen. Kennis die je uiteindelijk in staat stelt een heel bewuste keuze te maken voor de richting én het bedrijf dat het beste bij jouw mogelijkheden en ambities past. ORMIT is ervan overtuigd dat de kwaliteit van huidig en toekomstig management dé kritische succesfactor is voor organisaties. In een turbulente omgeving worden steeds hogere eisen gesteld aan leiderschap en management. Met het oog op succesvolle continuïteit van een organisatie, is het aantrekken van talentvolle managers en het ontwikkelen van het aanwezige management van essentieel belang. Door de brede expertise die ORMIT heeft opgedaan met het effectief ontwikkelen van management mag ORMIT zich met recht dé Management Development Specialist noemen.

ORMIT werkt samen met een groot aantal organisaties uit verschillende sectoren, is opgericht in 1994 en heeft inmiddels circa 250 mensen in dienst. Enkele participanten binnen het ORMIT-netwerk zijn: ABN AMRO, Akzo Nobel, Alliander, ANWB, Belastingdienst, Dela, DSM, Equens, Ericsson, Essent, Fortis, GVB, KLM, Nuon, Ordina, Philips, Pon, ProRail, Rabobank, RDW, Shell, T-Mobile, TNT, Unilever, USG.