Presenter 2Presenter is een online communicatiebureau gespecialiseerd in krachtige content. Een team van ruim 40 specialisten zorgt er dagelijks voor dat klanten optimaal presteren op elk online platform. We maken de online communicatie van organisaties waardevol door samen te focussen op doelgroep en op inhoud. Wij werken voor organisaties als KPN, FNV, PGGM, Delta Lloyd, GGD, SNS en diverse Ministeries.

Wij geloven dat relevante content die de doelgroep aanspreekt de sleutel tot succes is.  Het resultaat: hogere conversie, een groter bereik en een hogere klanttevredenheid.

Onze contentspecialisten hebben allen een passie voor online en werken continu aan kennisontwikkeling in trainingen, kennissessies en vakgroepen. Die kennis delen we ook; bijvoorbeeld op onze blogsite www.dekrachtvancontent.nl, in whitepapers en op kennisevents.

Kijk voor meer informatie over onze dienstverlening en klantcases op www.presenter.nl. Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op via 088 937 0000 of mail naar: info@presenter.nl