Introductie weekend

Wil jij een weekend hebben vol leuke activiteiten, feestjes, een biercantus, studenten uit jouw jaarlaag, maar ook ouderejaars? Het introductie weekend van Study Association POLIS, jouw studievereniging, is hét weekend om jouw studententijd een vliegende start te geven en in contact te komen met studenten waar je nog jaren mee naar college zult gaan!

Voor slechts 40 euro voorzien wij jou van een slaapplek, ontbijt, lunch, avondeten en zelfs midnight snacks! En natuurlijk onwijs veel leuke activiteiten om meer studenten te leren kennen! Ga jij met ons mee?

Ja! *Geen zorgen, dit is geen ontgroeningsweekend, dit is echt voor de lol*

Ik ga graag mee op introweekend op 7, 8 en 9 september en wil daarmee meer mensen van mijn studie leren kennen! Door het invullen van onderstaand formulier schrijf ik me in!

 • € 40 - Ticket introweekend 2018
 • € 0.36 - Transaction costs
 • * velden zijn verplicht.
Online betalen via uw eigen bank  

 • Scribbr

  Scribbr

  Zeker weten dat je alle fouten uit je scriptie hebt gehaald? Is de rode draad in je scriptie wel duidelijk? Al je referenties volgens de ...

  Lees meer
 • Magnet.me

  Magnet.me

  Bijna klaar met studeren en al aan het oriënteren naar een traineeship? De behoefte om meer ervaring op te doen door middel van een ...

  Lees meer
Meer nieuws