Boeken en samenvattingen

Wanneer je lid bent van Studievereniging POLIS kun je je boeken met korting krijgen via deze link. Op die manier kun je goed voorbereid weer aan het nieuwe blok beginnen! 

Daarnaast verkopen we op de POLIS-kamer (P0.10) verschillende samenvattingen van de leerstof tegen kopieerprijs. Kom gerust eens langs om te kijken of er voor jou ook iets nuttigs tussen zit. Heb je zelf nog een ontzettend goede samenvatting liggen? Lever hem dan in op de POLIS-kamer. Mochten we hem gaan gebruiken ontvang je €25,- ter compensatie.

Voor de samenvattingen hebben we een bestelsysteem. Wanneer je voor maandag 17.00 uur een samenvatting op de POLIS-kamer besteld, kun je deze de woensdag ophalen. Als je voor woensdag  17.00 uur een samenvatting besteld kun je deze op vrijdag ophalen. Zorg dus dat je je samenvattingen op tijd besteld!

 • EVG Start

  EVG Start

  Wie zijn wij? EVG Start selecteert, begeleidt en ontwikkelt toptalent tot de ICT Manager van morgen. Dat vak vinden wij namelijk het m...

  Lees meer
 • Scribbr

  Scribbr

  Zeker weten dat je alle fouten uit je scriptie hebt gehaald? Is de rode draad in je scriptie wel duidelijk? Al je referenties volgens de ...

  Lees meer
Meer nieuws